Charmerande läsning för slukaråldern

En alien som lärare av Mi Zandelin släpps i slutet av augusti. Det utlovas ett helt fantastiskt läsäventyr riktad till 9-12 åringar, men som förstås även äldre kan dras med i. Såhär ser den preliminära baksidestexten ut.

Fyra dagar kvar till sommarlovet. Äntligen får Jörn en paus från Antony och de andra mobbarna. Men efter ett chockerande möte med skolans skummaste lärare förändras allt och de stillsamma sommarplanerna byts ut till en otäck mardröm.

Jörn kastas in i en värld av nakna aliens, förgiftat vatten och slemmiga underjordingar som är på väg att utplåna en hel planet. Inte nog med det, det hänger helt och hållet på Jörn att ställa allt till rätta.

En alien som lärare är en knasrolig, varm berättelse om ett fängslande äventyr. Om att finna mod och att känna sig tillräcklig, och att bli sådär vansinnigt kär i en udda tjej med grissnoddar i håret.

Mi Zandelin (1981) bor i Lund och brinner för djurrätt, miljöfrågor och att stärka barn och vuxnas självtillit. Hon har studerat litteraturvetenskap med inriktning mot barnlitteratur samt tv- och filmmanusutveckling. Sedan tidigare finns fem böcker utgivna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *