Nu börjar det!

Namnet gry symboliserar potentialen som det lilla fröet har att växa sig till en kraftfull planta. På samma sätt har en ynka idé eller ett gäng ord potential att växa sig till oförglömliga historier från manus till böcker och läsupplevelser som ger avtryck eller skänker en stunds förnöjelse. Men det finns en kanske ännu tydligare symbolik i namnet och det är betydelsen för gryning. Allt måste börja någonstans och genom att blicka framåt och uppåt finns alla möjligheter i världen.

Med slogan berättelser är grunden syftar förlaget på den oerhörda vikten av de historier som vi väljer att berätta för varandra. Berättelser är en del av vår kultur och påverkar i sin tur precis allt som vi gör och tänker. Därför pekar förlaget starkt på den här kopplingen, att berättelsen är grunden till allt som vi är – och vill förstås att där ska finnas de bästa förutsättningarna.

Hänger du med, som läsare eller vill du vara en del som författare? Nu börjar vi! Förlaget är fött och orden väntar, det är bara att sätta igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *