Välkommen Hanna Bergwall

Det har blivit dags att presentera den första författaren till förlaget. Hanna är influencer, poddare, skribent, ultralöpare och samhällsdebattör. Hon kommer att ge ut en personlig handbok om hur hon blev frisk från sin ätstörning. Utgivning planeras till våren 2024.

Varför ville du skriva den här boken?

Det finns flera orsaker. Men huvudsakligen, det finns alldeles för många människor som lever med en ätstörning utan att få varken stöd eller vård. Och jag tänker att om jag delar med mig av mina nycklar som gjorde gjorde att jag själv tog mig ut ur ätstörningarträsket kanske jag kan hjälpa någon. Det är väldigt ensamt att ha en ätstörning, varesig man får vård eller inte, och jag själv hade velat ha någon som förstod mig på riktigt. Jag hoppas den här boken kan vara det för någon.

Vem riktar den sig till?

Den riktar sig till personer med ätstörningsproblematik och personer som har ett komplicerat förhållande till mat och vikt.

Vad hoppas du att läsaren får med sig av att läsa din bok?

Jag hoppas att läsaren dels får praktiska verktyg för att kunna utmana sina ätstörda beteenden och tankar, dels inspiration och mod att våga göra det. Jag vill ge läsaren stöd, hopp och motivation att påbörja sin resa mot ett friskare liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *