Välkommen Helen

I somras sökte jag efter en kompanjon som vill dela förlagsresan med mig och som gärna kompletterar – och nu är jag så himla glad att få berätta att jag har hittat henne.

Helen Lindqvist kommer att vara med på förlaget och vi har ett mycket nära samarbete med allt som förlagsarbetet innebär, men hennes fokus är också på marknad och sälj. Tidigare har Helen arbetat på tv4 som chef över sociala medier och digital publicering, samt senast på Spotify där hon bland annat varit chef över deras globala podcastredaktion. Så Helen tar med sig mångårig erfarenhet av att paketera och distribuera innehåll till en bredare publik.

– I en värld som snurrar allt snabbare så är läsningen den ultimata avkopplingen och en tid som jag verkligen värdesätter, så att få jobba med böcker är en dröm för mig. Det som fick mig att vilja vara en del av resan med just Gry Förlag är inriktningen på litteratur kring hållbarhet, natur och hälsa. Jag tror att det finns många berättelser som ännu inte fått komma till liv inom dessa kategorier och jag tror att en bra bok kan ändra hur läsaren ser på sig själv i relation till dessa otroligt viktiga ämnena.

Detta känns så fantastiskt för mig och Gry Förlag. Helen är en outtröttlig optimist och strateg för vägar framåt och hur vi ska nå ut med våra berättelser. Vi har redan hållit igång ett tag men nu är det spikat på riktigt och vi är laddade till tusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *